Viisumit

Matkustaessasi ulkomaille, selvitä hyvissä ajoin kohdemaan maahantulomääräykset ja tarvittavat matkustusasiakirjat kyseisen maan viranomaisilta.

Yleisten valmismatkaehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Tarkista, että sinulla on ehjä ja voimassa oleva passi.
EU:n ulkopuolelle matkustaessa kannattaa huomioida, että monet maat vaativat sen että passi on voimassa matkan päättymisen jälkeen vielä 3–6 kuukautta. Voimassaoloaika kannattaa aina tarkistaa kyseessä olevan maan edustustosta.

Kauttamme voit hankkia mm seuraavien maiden viisumeita:     

Australian elektroninen viisumi.                                                                                
Venäjä. Täytä sähköinen viisumianomuslomake tästä   Käsintäytettävä anomus tästä
Kiina.Viisumianomus tästä
Thaimaa.Viisumianomuslomake tästä (PDF)  Lomakkeen malli tästä (PDF)  

Venäjän kertaviisumiohjeet

Tarvitsemme:

-Passin, mikä on voimassa vähintään puoli vuotta viisumin päättymisen jälkeen.
-Uuden värillisen virallisen passivalokuvan, vaalealla taustalla.
-Matkavakuutuksen venäjän viisumia varten, mikä kattaa koko viisumin voimassaoloajan.
-Viisumianomuksen.

Viisumin anomisen voi aloittaa täyttämällä anomuksen huolellisesti. Käsintäytetystä anomuksesta veloitamme 5 € sen sähköiseen muotoon muuttamisesta tai korjaamisesta. Sähköinen viisumianomus on myös tulostettava täytettynä. Täytetyn viisumianomuksen voi toimittaa meille muiden tarvittavien dokumenttien kera allekirjoitettuna.

Huomioitavaa sähköisessä anomuksessa:

– Käyttäkää salasanaa nevatours1 mahdollista muokkausta varten.
– Ä ja Ö ja Å kirjaimet kirjoitetaan AE ja OE ja AA
– Kertaviisumin voimassaolo saa olla maksimissaan tarkalleen 30 päivää. Aloitus ja päättymis päivä lasketaan mukaan.
– Matkareittiin laitetaan vain ne kaupungit, joissa majoitutte.
– Muistattehan täyttää huolellisesti työpaikkatiedot (firman nimi, ammattinimike, firman osoite, firman puh.nro). Opiskelija pistää samat tiedot koskien koulua.
– Jos teillä asuu lähisukulaisia Venäjällä, muistakaa täyttää huolellisesti heidän kotiosoitetiedot, etu- ja sukunimen, syntymä-ajan ja sukulais-suhteen (äiti, isä, sisko).
– Viisumianomus ositetaan Visa Application Center TWIM INVERSIONS (Turku):n.

Kertaviisumin tarkoitus on aina turismi. Sähköisessä anomuksessa kysytään pakollisena tietona organisaatiota ja referenssi- ja kutsunnumeroa. Omalla kutsulla viisumia anottaessa löydätte tarvittavat tiedot kutsusta. Muussa tapauksessa käyttäkää näitä tietoja:

Organisaatio:  Saimaan liikenne

Osoite:              Pietari

Ref.nro:             015301

Conf.nro:          0000

Kertaviisumin voi anoa enintään 30 päiväksi joiden aikana voitte matkustaa yhden kerran venäjälle ja takaisin. Tämän takia suosittelemmekin kertaviisumia hakiessa ottamaan muutaman päivän extraa, varmuuden vuoksi.

Muistakaahan tarkistaa, että matkavakuutuksessa venäjän viisumia varten lukee vakuutusyhtiön virkailijan tiedot tai vakuutusyhtiön leima ja oikeat päivämäärät. Mikäli teillä on jatkuva vakuutus, tarvitsemme silti todistuksen, jossa näkyy vakuutuksen aloitus ja lopetus päivämäärät. Kopio vakuutuskortista ei myöskään sovi. Matkavakuutuksessa on oltava mainittuna “Kuoleman tapauksessa kotiinkuljetus takaisin Suomeen”.

Venäjän monikertaviisumiohjeet

Tarvitsemme:

  • Passin, mikä on voimassa vähintään puoli vuotta viisumin päättymisen jälkeen.
  • Uuden värillisen virallisen passivalokuvan, vaalealla taustalla.
  • Matkavakuutuksen venäjän viisumia varten, mikä kattaa koko viisumin voimassaoloajan.
  • Viisumianomuksen.

Viisumin anomisen voi aloittaa täyttämällä anomuksen huolellisesti. Käsintäytetystä anomuksesta veloitamme 5€ sen sähköiseksi muuttamisesta tai korjaamisesta. Sähköinen viisumianomus on myös tulostettava täytettynä. Täytetyn viisumianomuksen voi toimittaa meille muiden tarvittavien dokumenttien kera allekirjoitettuna.

Huomioitavaa sähköisessä anomuksessa:

– Käyttäkää salasanana nevatours1 mahdollista muokkausta varten.
– Ä, Ö ja Å kirjaimet kirjoitetaan AE, OE ja AA.
– Vuosiviisumien päättymisen päivämäärä on aina yhden päivän vajaa vuosi.
– Muistattehan täyttää huolellisesti työpaikkatiedot (firman nimi, ammattinimike, firman osoite, firman puh.nro.). Opiskelija täyttää samat tiedot koskien koulua.
– Viisumianomus osoitetaan Visa Application Center TWIM INVERSIONS (Turku):n.

Käyttäkää sähköisessä viisumianomuksessa samaa kutsuvaa organisaatiota kuin edellisessäkin viisumissa.

Monikertaviisumia anottaessa laitetaan päivämääräksi aina yksi päivä vähemmän, koska vuodessa on 365 päivää. (esim. 12.03.2017-11.03.2018, 12.03.2017-11.03.2019)

HUOM! Jos teillä on ollut edellisen monikertaviisumin matkan tarkoitus esim. kulttuuri, niin kannattaa anoa seuraavaa monikertaviisumia samalla matkan tarkoituksella.

Muistathan tarkistaa, että matkavakuutuksessa venäjän viisumia varten lukee vakuutusvirkailijan tiedot tai vakuutusyhtiön leima ja päivämäärät kattavat viisumin voimassaolon. Mikäli teillä on jatkuva vakuutus, tarvitsemme silti todistuksen, jossa ovat samat päivämäärät kuin viisumissa. Kopio vakuutuskortista ei kelpaa. Matkavakuutuksessa on oltava mainittuna “Kuoleman tapauksessa kotiinkuljetus takaisin Suomeen”.

Monikertaviisumien käsittelyaikoja on useita. Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin!

 

Kiinan viisumiohjeet

Suomen kansalainen tarvitsee Kiinaan matkustaessaan viisumin. Poikkeuksena ovat transit-matkustajat, jotka saavat oleskella Pekingissä korkeintaan 72 tuntia ja Shanghaissa korkeintaan 144 tuntia ilman viisumia, mikäli heillä on jatkolentojen matkaliput ja mahdollinen kohdemaan viisumi.

Kiinan viisumitilaukset kulkevat viisumipalvelukeskuksen kautta konsulaattiin. Viisumin myöntäjänä toimii konsulaatti. Kiinan viisumihakemus tallennetaan sähköisesti viisumipalvelukeskuksen järjestelmään.

Biometriset tunnisteet tarvitaan kaikilta 14 – 70 vuotiailta Kiinan viisumin hakijoilta

Sinun tulee henkilökohtaisesti käydä Kiinan viisumipalvelukeskuksessa jättämässä biometriset tunnisteet (sormenjäljet) viisumihaun aloittamista ja viisumin myöntämistä varten. Tunnisteet ovat voimassa 5 vuotta.

Tarvittavat asiakirjat
*passi
*värillinen passivalokuva
*täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemus
*majoitusvahvistus tai kutsu sekä vahvistus lennoista.
 
KYSY TARKEMMAT OHJEET MEILTÄ!

 

Kysy meiltä tarkemmat ohjeet ja hinnat!

OTA YHTEYTTÄ