Muut palvelut

Laivamatkat ja risteilyt

Laivamatkat ja risteilyt ovat erinomainen ja helppo tapa tehdä pieni irtiotti arjen kuvioista. Et tarvitse pitkää viikon lomaa, vaan lyhyempi vapaa riittää. Melkein aina on aikaa lähteä laivalla pienelle minilomalle vaikkapa Tallinnaan, Tukholmaan tai Pietariin!

Jo laivamatka itsessään on elämys. Laivoilla palvelut ovat erinomaiset, ja voit nauttia matkan aikana hyvästä ruoasta, ostoksista ja viihteestä. Lapset viihtyvät laivalla omissa leikkipaikoissaan ja pelihuoneissaan.

            

Finnlinesin rahtimatkustajalaivat vievät sinut mukavasti ja mutkattomasti Itämeren yli kaikkina vuodenaikoina. Satamat ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä, oli kohteinasi sitten Keski-Euroopan metropolit, idylliset pikkukylät, Alpit, Pohjolan tunturit, perhelomakohteet tai Välimeren rannat. Finnlinesin laivoilla nautit rennosta ja kiireettömästä tunnelmasta sekä herkuttelet buffetravintolan antimilla.

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellä on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilylomavalikoima.
Kristina Cruises järjestää vuodessa lähes 150 räätälöityä risteilylomaa eri puolille Eurooppaa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, yli 50 maahan lähes 30 eri laivalla. Kristina Cruisesin mukana pääset unelmiesi risteilylomalle Euroopaan tai muualle maailmaan maltillisen kokoisilla, hyvälaatuisilla tai jopa luksustasoisilla risteilylaivoilla. Risteilylomien pituudet vaihtelevat 5–18 päivän välillä.

                                                                         

Ulkomaan ja kotimaan lentoliput

Välitämme useimpien lentoyhtiöiden lentolippuja.
Myynnissä on monenhintaisia ja –sääntöisiä lippuja, autamme teitä valitsemaan juuri teille sopivan vaihtoehdon.

Liittymälennot

Finnairin liittymälento mahdollistaa lähtöselvityksen ja matkatavaroiden toimittamisen perille lomakohteeseen asti jo lähtökentällä. Vältyt aikaa vievältä tavaroiden siirtämiseltä ja uudelta lähtöselvitykseltä Helsinki-Vantaalla.

Finnairin liittymälentohinta takaa pääsysi kohteeseen myös silloin, jos matkasi ensimmäinen Finnair-lento-osuus olisi myöhässä, ja menettäisit jo varatun Finnairin jatkolennon.

Liittymälennon voi varata seuramatkojen yhteyteen, joiden lennot ovat Finnairilla. 

Voit varata Finnairin liittymälennot meiltä!

Junaliput

       

Meiltä VR-junaliput kotimaahan sekä Venäjälle. Voimme varata haluamasi makuu- tai istumapaikan!

Bussiliput

 

Meiltä Matkahuollon bussiliput ja paikkavaraukset! Yksittäisille matkoille voi ostaa lipun helposti Meri-Lapin matkatoimistoista.

 

OTA YHTEYTTÄ