Ryhmämatkat

Onko yhdistykselläsi, seurallasi, koululuokallasi, harrastus- tai kaveriporukallasi suunnitelmissa matka? Autamme matkanne suunnittelussa ja toteuttamisessa olipa sitten kyseessä kulttuurimatka kaupunkikohteessa, harjoitusleiri aurinkoisessa kohteessa, tai riemuloma rantakohteessa. Ryhmämatkojen tyyppejä on niin monta kuin ryhmiäkin! Käsissämme hoituvat ryhmämatkat maalla, merellä, ilmassa tai raiteilla. Matkaohjelma suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja ryhmän toiveiden mukaan. Huomioimme jokaisen ryhmän erikoistarpeet ja -toiveet ja hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt. Etukäteen varatut kuljetukset, retket ja ruokailut helpottavat ohjelman sujuvuutta ja ryhmä pysyy aikataulussaan.

Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä. Matkalle lähtö on helppoa, vaivatonta ja turvallista, koska ohjelma suunnitellaan ennakkoon täysin valmiiksi viimeistä silausta myöten.

Tiesitkö, että voit saada ryhmämatkan edut ja hinnat jo kahdeksan matkustajan ryhmille?        Siksi meiltä kannattaa pyytää tarjous jo pienemmällekin porukalle.

OTA YHTEYTTÄ