Arkadia porotilavierailu lyhyellä poroajelulla

Jos rakastat söpöjä eläimiä, henkeäsalpaavaa luontoa ja uuden kokemista, meillä on sinulle juuri oikea vierailukohde! Arkadia porotilan tutustumiskierroksella saat kokea kaiken tämän ja enemmän!

Menemme autolla paikalliselle porotilalle. Porotilavierailun aikana pääset tutustumaan poroihin lähietäisyydeltä sekä pääset ruokkimaan ja kuvaamaan niitä. Lisäksi pääset kokemaan 400 metrin mittaisen rauhallisen ja miellyttävän pororekiajelun, josta saat poroajokortin. Rekiajelun jälkeen nautimme kodassa nokipannukahvit tai kuumaa mehua kampanisun kera. Samalla kuulet tarinoita porojen kasvatuksesta ja voit katsella tilan omia valokuvia. Vierailun päätteeksi voit kokeilla suopungin heittoa, joka on perinteinen tapa saada poro kiinni. Mikäli onnistut, saat tästä ansiotodistuksen. Vierailun päätteeksi voit piipahtaa myös tilamyymälässä ostoksilla.

Tämä on unohtumaton kokemus, jota et halua ohittaa!!

Kesto: 2,5 tuntia kuljetuksineen
Lähdöt: Ma, Ke, Pe klo 13:30-16:00
Lähtöpaikka:
Kemin Jalokivigallerian edestä, Rantabulevardi 2 94100 Kemi
Hinta: 126€/aikuinen, 76€/lapsi 

Hinta sisältää: Opastus ja vierailu porotilalla, rekiajelu 400 m, poroajokortti, lämmin juoma kampanisun kera, edestakainen kuljetus Kemin Jalokivigalleriasta, Rantabulevardi 2, 94100 Kemi.

 

 

Varaa nyt tai kysy lisää