Arkadia porotilavierailu ja porosafari

Jos rakastat söpöjä eläimiä, henkeäsalpaavaa luontoa ja uuden kokemista, meillä on sinulle juuri oikea vierailukohde! Arkadia porotilan tutustumiskierroksella saat kokea kaiken tämän ja enemmän!

Menemme autolla paikalliselle porotilalle. Porotilavierailun aikana pääset tutustumaan poroihin lähietäisyydeltä sekä pääset ruokkimaan ja kuvaamaan niitä. Lisäksi pääset kokemaan 1,5 kilometrin mittaisen porosafarin suomalaisessa talvisessa metsässä. Rekiajelun jälkeen nautimme kodassa nokipannukahvit tai kuumaa mehua kampanisun kera. Samalla kuulet tarinoita porojen kasvatuksesta ja voit katsella tilan omia valokuvia. Vierailun päätteeksi voit kokeilla suopungin heittoa, joka on perinteinen tapa saada poro kiinni. Mikäli onnistut, saat tästä ansiotodistuksen. Vierailun päätteeksi voit piipahtaa myös tilamyymälässä ostoksilla.

Kesto: 3 tuntia kuljetuksineen
Lähdöt: Ma, Ke, Pe, La klo 13:30-16:00
Lähtöpaikka:
Kemin Jalokivigallerian edestä, Rantabulevardi 2 94100 Kemi
Hinta: 132€/aikuinen, 79€/lapsi

Hinta sisältää: Opastus ja vierailu porotilalla, rekiajelu 1,5 km, lämmin juoma kampanisun kera, edestakainen kuljetus Kemin Jalokivigalleriasta, Rantabulevardi 2, 94100 Kemi.

Varaa nyt tai kysy lisää