Revontulien metsästyretki 

Lähde mukaan metsästämään maagisia revontulia. Ajamme autolla kauas kaupungin valoista, paikkaan, josta on upeat näkymät tähtitaivaalle. Lyhyen kävelymatkan jälkeen teemme nuotion ja paistetaan makkarat avotulella. Mehua on myös tarjolla. Opas kertoo meille mystisistä revontulista ja niihin liittyvistä tarinoista.
Ja jos olemme onnekkaita, näemme tummansinisellä taivaalla hohkaavat upeat revontulet.
Kesto: 2,5 tuntia

Lähdöt: Ma – Su klo 21:00-23:30
Lähtöpaikka: Kemin Jalokivigallerian edestä, Rantabulevardi 2 94100 Kemi

Hinta: 80€/aikuinen, 48€/lapsi

Hinta sisältää: Opastus ja retki, juoma ja makkara, edestakainen kuljetus Kemin Jalokivigalleriasta.

Ilmoittautumiset ja varaukset:

matkatoimisto@sealapland.com tai puh. 010 422 55 91

MUUT MERI-LAPIN KESÄAKTIVITEETIT

Ohjattu kajakkimelonta Meri-Lapin vesillä

Huom! Säävarauksella varaukset. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen elämys Kemin edustan vesistöillä. Kajakkimelontaretki sopii myös vasta-alkajille, sillä mukana on kokenut opas. 

Lue lisää ja varaa
perameri

Puolen päivän Jähti risteily pirtukarille

Perämeren kansallispuistosta lähimpänä rannikkoa sijaitsee Kemin Kiikkaran karikkoalue. Kieltolain aikaan vuosina 1919-1932 Perämerellä tapahtui vilkasta laitonta viinan salakuljetus laivoilta mantereelle. 

Lue lisää ja varaa
Jahti laiva

Koko päivän retki Selkä-Sarven Saareen

Selkä-Sarven saari sijaitsee Perämeren kansallispuistossa Suomen ja Ruotsin valtioiden rajavesien tuntumassa, n 18 km päässä Kemistä. 

 
Lue lisää ja varaa
perameri

Jähti risteily Pensaskariin

Pensaskarin saari sijaitsee Perämeren kansallispuistossa Tornion vesialueella. Saari kuuluuu Suomen perinnemaisemakohteisiin ja se on toiminut aiemmin kalastustukikohtana 1700-luvun alusta aina 1970- luvulle saakka. Saarella on historiaa huokuva kalastustukikohta, jonka pihapiiristä löytyy kalakämppä, jääkellari, verkkotarha sekä makasiinimuseo. Toisinaan saaressa pääsee tapaamaan myös laiduntavia lampaita.

Lue lisää ja varaa