Mönkijäsafari Meri-Lapin maastossa

Tapaamme Sea Lapland Safariksen toimistolla, jossa vaihdamme ajovarusteet ja menemme autokyydillä metsään. Ajo-ohjeistuksen jälkeen lähdetään ajamaan metsään ja samalla ihaillaan maisemia. Pidämme metsässä tauon ja paistamme nuotiolla makkaraa. Paluu safaritalolle autolla.

Kesto: 3 tuntia
Lähdöt: 19.6. alkaen alkaen joka päivä klo 14
Paikka: Safari House, Valtakatu, 94100 Kemi, Finland
Hinta: 142€/henkilö (min. 2 osallistujaa, ikäraja 18v)

 

MUUT MERI-LAPIN KESÄAKTIVITEETIT

Mitä kaikkea voi tehdä Meri-Lapissa kesällä? Meillä on tarjolla erilaisia kesäaktiviteetteja eri ikäisille aina rauhallisesta melonnasta hurjempiin aktiviteetteihin kuten vesijeteillä ajelua Perämeren vesistöissä tai mönkijöillä menoa Kemin ja Keminmaan maastoissa. Syksyllä on mahdollista ihailla revontulia mönkijöiden kyydissä.

Kulinaristit tai muuten vain ruuanlaitosta kiinnostuneet voivat kokeilla eräkokkailua Master Class -kurssilla Savotan kauniissa maisemissa jokisuistossa. 

 

Ohjattu kajakkimelonta Meri-Lapin vesillä

Huom! Säävarauksella varaukset. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen elämys Kemin edustan vesistöillä. Kajakkimelontaretki sopii myös vasta-alkajille, sillä mukana on kokenut opas. 

Lue lisää ja varaa

Eräruokailun Master Class Savotassa

Kuljetus Savottaan, missä voit valmistaa oman erähenkisen ateriasi kokin avustuksella avotulella kodassa.

Paikalliset, tuoreet raaka-aineet. Ruuan valmistuksen jälkeen voit nauttia kupin kahvia kauniissa merellisissä maisemissa. 

 

Lue lisää ja varaa

Vesiskootterisafari Perämeren vesistössä

Tapaamme Sea Lapland Safaris Cafella Kemin sisäsatamassa, jossa laitetaan pelastusliivit ja kypärät päälle. Opas antaa turvallisuusohjeet ja opettaa käyttämään vesiskootteria.

Aloitamme safarin avoimella paikalla ja harjoittelemme skootterin hallintaa.

Lue lisää ja varaa

Revontulimönkijäsafari syysiltoina

Tapaamme Sea Lapland Safariksen toimistolla, jossa vaihdamme ajovarusteet ja menemme autokyydillä metsään. Ajo-ohjeistuksen jälkeen lähdetään ajamaan metsään.

Lue lisää ja varaa